Venezu lanserer digitale tjenester - SEO og Inbound Marketing

Venezu skaper en unik kombinasjon av inbound og outbound markedstjenester. Eneste norske selskap som tilbyr dette in-house!

Jeg har jobbet med salg, markedsføring og rekruttering i over 20 år. Selskapet mitt, Venezu, er den bedriften som trolig har gjort flest B2B-kampanjer for kunder i Norge og i fjor hadde vi vår høyeste omsetning noen gang.

Hva gjør jeg da? Da endrer jeg rett og slett selskapet fullstendig! Det vil koste penger i det korte løp men jeg er her for de neste 20 årene også. Det er derfor jeg gjør det!

I de siste årene har vi jobbet med flere digitale oppdrag: når f.eks. Microsoft gjorde sin aller, aller første digitale kampanje her i Norge var det vi som fulgte opp de potensielle kundene. Det samme har vi gjort for en rekke andre kunder og i tillegg har jeg rekruttert ti-talls markedsførere til våre gode partnere. Når det er sagt har vi gjort flere hundre rekrutteringer de siste årene og vi kommer til å gjøre hundrevis flere i årene som kommer, så den delen endrer vi ikke!

Men tilbake til det digitale: Nyheten er at vi nå lanserer en markedsbedrift som er unik i Norge: vi er det eneste selskapet som kan tilby dere BÅDE klassisk B2B markedsføring (gjennom telefonen og som møtebooking) samt at vi har egen in-house kompetanse på digitale markedsverktøy som Google og Hubspot! Har du hørt at ringing er ut? Jeg fraråder alle å tro på det. Inbound og outbound marketing går sammen hånd i hånd!

Det som er virkelig det unike med oss er at vi skjønner salg og den dynamikken som er salgsutløsende, og det er den vi tar med oss inn i den digitale markedsføringsverdenen. Salg, uansett hvordan det kommer, handler om de små detaljene og det å være villig til å «walk the extra mile» for sine kunder.

Vi viser kortene og sier høyt at «her er vi» men bare på den siste måneden har vi landet flere heldigitale markedskampanjer. Og det er ingen som handler av oss for å være snille – de kjøper den unike salgs- og markedskompetansen vi har.

Den veien vi skal gå videre vil vi dele med dere på både Facebook og LinkedIn men også på bloggen vår på venezu.no. Allerede om et par uker holder jeg webinar om nettopp hvordan en skal komme i gang med Google og/eller Hubspot!

For dere som ikke allerede er knytt opp mot meg eller Venezu på sosiale medier: gjør det for her har dere en unik mulighet til å følge oss når vi skal bygge opp noe fra grunnen av! Vil vi lykkes? De som kjenner meg vet at det å selge skinnet før bjørnen er skutt er ikke min stil. Men nå står jeg her da og sier at jeg har skinn til salgs. Jeg skal ikke bare «walk the extra mile» - jeg skal gå mye lenger enn som så, og vi skal som alltid levere førsteklasses markedskampanjer for våre kunder. Jeg håper derfor dere gir oss muligheten til å levere det for dere, og at dere følger meg videre på sosiale medier!

Tilbake til Bloggen

Relaterte Artikler

Gratis kampanje til start-up!

De første telefonene jeg tok til potensielle kunder fra Venezu, angående våre...

Selgervikar utleid fra Venezu solgte for 100 millioner kroner

Norges beste B2B-telefonkampanje målt i ROI? Vi i Venezu får ofte spørsmål om det fungerer å ringe...

Venezu - all in på markedsrelaterte tjenester!