SelgerbloggenRikitg-06

Nyheter

Venezu - en av Norges beste på rekruttering og bemanning!

«Hva er den vanskeligste rekrutteringen dere har gjort i høst?» Det var spørsmålet vi i Venezu fikk for litt siden i høst.

Venezu er Norges beste på rekruttering til IT-bransjen!

Nei; aller vanskeligst er alltid det å finne gode møtebookere og selgere. Og apropos spørsmål så er det det spørsmålet jeg får oftest: «Har du en god møtebooker som kan bli en god selger?» Vi i Venezu har jobbet med møtebooking i snart 20 år og det er ikke en lett jobb å alltid være på topp - selv for Norges beste møtebooker. For det er det som kreves for å ha de kundene som vi har på nettopp møtebooking – og da er det logisk at mange spør om vi har noen som kan ta neste steg. Utfordringen er at selv om du er god i møtebooking så betyr det ikke at det er salg du vil jobbe videre med. Derfor har vi et team av fantastiske møtebookere, men mange av dem vil ikke passe som din neste selger eller Account Manager. Det er ikke det de ønsker å jobbe med på sikt – og det er en ærlig sak.

Det er nettopp den erfaringen som gjør oss til en av de beste rekrutteringspartnerne å ha når du skal ha nye medarbeidere innen salg og markedsføring. Skal du ha en nyutdannet til jobben? Vedkommende jobber da trolig allerede hos oss, men vi vet hvem som passer best til det du ønsker. Vil du ha noen med erfaring? Vi vil aldri rekruttere fra noen av våre kunder, men vi vet om hvor de dyktige ex-Venezumedarbeiderne jobber – og vi vet hvem av dem du vil intervjue! Og om ingen av disse passer den profilen du er ute etter har vi en database på tusenvis av kandidater – i alle våre hovedkategorier som vi rekrutterer til.

Les derfor om noen av de stillingene vi har rekruttert til tidligere innenfor salg og marketing og hva våre kandidater har levert av resultater:

Trenger din bedrift nye ansatte? Kontakt da oss i Venezu som er et av Norges beste selskaper på rekruttering. Se de 100 siste stillingene vi har rekruttert til her: https://info.venezu.no/om-du-har-jobben-har-venezu-kandidaten

Avtal møte med meg https://meetings.hubspot.com/stein-dale for å høre mer om hvordan vi kan løse ditt bemanningsbehov!

Meld det på vårt nyhetsbrev her