Møtebooking - skap dine egne muligheter!

Norges beste møtebooker deler sine beste tips 

Det er ingen i Norge som har booket flere B2B-møter enn Venezu. Totalt har vi ringt mer enn tre millioner cold-calls, booket titusenvis av B2B-møter og generert omsetning for flere milliarder kroner for våre kunder. Nå deler vi (kort)versjonen av hvordan du skal gå frem for å bli en møtebooker-champion!

Enhver vellykket kampanje begynner med et godt ringegrunnlag, altså ringelister. Det å lage gode lister er et fag i seg selv, men disse kan selvsagt genereres på den enkle måten gjennom blant annet purehelp.no og proff.no. Der velger du segment, størrelse på bedriftene du vil ringe, geografi, økonomi og lignende kriterier. De som vil ha en mer nøyaktig og gjennomtenkt ringeliste lager denne selv fra scratch basert på egne ideer, googling, tips etc.

Det neste du trenger er et godt ringescript eller pitch. Nederst i dette blogginnlegget deler vi det beste av vår kjernekompetanse med deg: hvordan lage en god pitch til din kampanje! Der kan du laste ned input om hvordan du skal gjøre det for å komme fort til poenget, bygge verdi i samtalen og ikke minst close ditt neste kundemøte på en god måte! Med god måte mener jeg her at mottaker er innforstått med agenda, hva møtet gjelder selv om en ikke skal si for mye i denne innledende samtalen – en kan også snakke seg ut av et møte som allerede er avtalt!

Med en pitch og en ringeliste er du nesten i mål! Det neste du trenger er en PDF eller en landingsside (en kampanjeside som mange lager i verktøyer som Hubspot) som du kan sende ut til dine prospects eller henvise til. Mange tror feilaktig at når han eller hun du ringer ber om mail er så er det bare en unnskyldning til å avvise deg – det er det ikke: en veldig stor andel av dem ønsker å lese seg opp på den informasjonen før de tar en beslutning. Vår statistikk gjennom nesten 20 år viser at hitrate er betydelig høyere på den samtalen som en følger opp enn den første samtalen.

Når disse tre tingene er på plass er du i teorien klar til å sette i gang med å ringe! Det er nå noen av Venezu sine insidetips kan komme til god nytte! For å sikre at du faktisk har nok trykk og fokus på ringingen må du også gjøre følgende:

  • E-mail er den verste tidstyven og distraksjonen som finnes. Steng ned mail og dersom ber om informasjon send den etter at du er ferdig med ringedagen din.
  • Slå av alle varsel på mobiltelefonen. Det stjeler også masse fokus fra deg.
  • Ha kun åpen websider som Linkedin, proff.no som du trenger for å gjøre bakgrunnssjekk når du ringer målgruppen din
  • Og her kommer kanskje det beste trikset: det er ofte vanskelig å finne et tidspunkt der han/hun du ringer er ledig. Men tirsdager og torsdager klokken 10 er folk alltid ledig – book deg inn da!

Lykke til med sin kampanje! Selv om du ikke ønsker å benytte deg av Venezu så last ned våre insidetips for hvordan å lykkes!

Last ned - hvordan sette opp et godt ringescript

 

Tilbake til Bloggen

Relaterte Artikler

Venezu - en av Norges beste på rekruttering og bemanning!

«Hva er den vanskeligste rekrutteringen dere har gjort i høst?» Det var spørsmålet vi i Venezu fikk...

Rålokalet vi overtok er nå blitt ett rått lokale!

I flere år har jeg hatt et ønske om å lage den mest optimale arbeidsplassen for våre...

Hvordan sikre at potensielt nye kunder stiller opp på et digitalt møte

Vi har alle opplevd å gå i et møte der den potensielle kjøperen viste seg å ikke være interessert i...