SelgerbloggenRikitg-06

Nyheter

Leadership Weekly - Ledertrening & møtebooking henger sammen

 

Leadership Weekly velger Venezu til møtebooking

I 2015 startet Stian Jensvoll og Mats Kristensen Leadership Weekly fordi de hadde «en lidenskap for inspirerende lederutvikling som gir målbare resultater for virksomheter». De har nå inngått et samarbeid med Venezu der vi skal bidra til at Leadership Weekly får enda flere deltakere på sine inspirerende ledertreninger. Det er flere ting som gjør at vi i Venezu setter stor pris på at de har valgt oss for å jobbe med møtebooking og skape kundevekst for dem, spesielt det de sier om deres visjon:

«Visjonen er å være det mest anerkjente digitale lederakademiet i verden, gjennom å dra nytte av teknologi for å utvikle ledere på stadig bedre måter. Dette oppnås gjennom å tilby optimal kvalitet, effektivitet og tilgjengelighet til en lav kostnad, samt alltid fokusere på fremgang og utvikling i alle ledd».

Jeg gikk på Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen og jeg hadde nok ikke gjort grundig nok forarbeid før jeg begynte: jeg trodde at jeg skulle lære å drive handel og det å starte en bedrift, men i virkeligheten var studiet en revisor- og konsulentfabrikk sånn jeg oppfattet det etter hvert. Derfor valgte jeg en retning som var mer markedsrettet enn de fleste andre der tok: markedsføring, strategi og organisasjonsteori. For meg er dette samarbeidet derfor en mulighet til å jobbe med en organisasjon som har som hovedformål å videreutvikle nettopp det som jeg fokuserte på allerede under mine studier, og som jeg har tatt med meg videre helt siden den gangen.

I bokhyllen min på jobben så står den en bok av forfatterne Mitchell & Mitchell (ja, de to er gift) og den heter «People in Organizations». Jeg har lest den boken flere ganger og det er ikke fordi at jeg skal repetere innholdet den står der: boken står der som en påminning til meg selv om at jeg også har vært ansatt en gang. Men ikke bare det: den står der også for å minne meg på at dersom jeg ikke er fornøyd med resultatene til en eller flere på jobben – hvordan skal jeg da kommunisere dette til dem? Med andre ord, hvordan ville jeg selv ha fått den beskjeden om jeg var på den andre siden av bordet! Denne boken har fulgt meg nå i over 20 år og det er på arbeidsplassen min den kommer til å stå så lenge jeg er i arbeidslivet.

Jeg snakket med en av mine professorer på NHH om nettopp lederskap, utvikling og det å få tilført kunnskap om dette, og da fortalte han meg noe interessant: det faget som flest kommer for å studere på NHH sin kursvirksomhet den gangen var nettopp organisasjonsteori og ledelse. Hvorfor det? Jo, fordi de opplevde at mange hadde fått mer ansvar, eller endrede arbeidsoppgaver, og trengte derfor faglig påfyll.

Leadership Weekly sier også noe om sin visjon som jeg kjenner meg godt igjen i når det gjelder mitt eget selskap, Venezu: «optimal kvalitet, effektivitet, lav kostnad, fokus på fremgang og fokus på utvikling i alle ledd». Det er slik vi ønsker å fremstå – men enda viktigere: det er det vi har som mål å levere hver eneste time, dag, uke, måned og år til våre kunder.

Det er også et siste poeng i forbindelsen mellom Venezu og Leadership Weekly og det er hvordan vi kom i kontakt med dem: deres Styreformann er Knut Arild Fjeldvik Evensen og han jobbet for 15 år siden i Microsoft. Den gangen vi ble kjent med han tok han sjansen på å ta oss inn som leverandør, og vi la ned en enorm innsats for å vise oss tilliten verdig og Microsoft ble vår viktigste kunde gjennom tidene. Det å beholde en langsiktig og god relasjon med våre kunder og partnere er alfa og omega for oss i Venezu. Møtebooking er ikke enkelt og det å holde nivået oppe krever mye innsats. Når en anbefaler oss fremdeles etter så lang tid, så er vi stolte av at Leadership Weekly vil jobbe sammen med Venezu i deres arbeid med å videreutvikle norske ledere i den digitale tidsalder!

Jeg anbefaler derfor deg å lese mer om Leadership Weekly på https://www.leadershipweekly.com/ og ta gjerne kontakt med meg eller dem direkte for å høre mer om hvordan de kan bidra til nettopp din organisasjon!

Meld det på vårt nyhetsbrev her