Banner

Nyheter

Hva tjener egentlig en møtebooker?

 

Hva tjener en møtebooker i Norge?

En av de mest vanlige misforståelsene vi møter er at «de som jobber i Venezu er vel på provisjon?» Nei. Alle er på fastlønn. Og majoriteten av våre ansatte har en bachelor eller mastergrad innenfor sitt felt!

Det vi derimot vet er at det finnes andre møtebookingsbyråer i vår bransje som kan holde en lavere kostnad enn oss eller tilby tjenester til no-cure, no-pay (pris per møte). I et slikt tilfelle er det møtebookeren som betaler prisen og det er ikke en kostnad Venezu er villig til å ta på oss på vegne av de som jobber for oss.

Men hva motiverer da en som har høyere utdanning til å begynne å jobbe hos oss? Til tross for at vi betaler fastlønn er vi dessverre i en lavprisbransje og det er begrenset betalingsvilje for våre telefontjenester. Forklaringen finner du her: https://www.venezuservices.no/Bemanning.aspx Brorparten av våre møtebookere vet hvor gode vi er på rekruttering og det er en motivasjon i seg selv å gjøre det best mulig på møtebooking da det er en stepstone videre for dem via vårt kontaktnett!

Venezu har, foruten avdelingen vår som jobber med kampanjer og møtebooking, et at IT-bransjens beste nettverk og har gjort hundrevis av rekrutteringer for våre kunder de siste årene: https://info.venezu.no/om-du-har-jobben-har-venezu-kandidaten Det er heller ikke vår ambisjon å knyte til oss våre medarbeidere over en lengre periode til å jobbe på telefonen med møtebooking: Venezu skal være den perfekte stepstone for nye medarbeidere som vil gjøre en forskjell - vi tar dem inn som møtebookere og finner deretter drømmejobben til dem ute hos våre kunder når de har vist internt hva de er gode for.

Dere må gjerne velge et annet selskap enn Venezu til å gjennomføres deres ringeaktiviteter og kampanjer, men dersom de tilbyr dere å gjøre dette på egen risiko (no-cure, no-pay) er det høy sannsynlighet for at det er en ung medarbeider, som er ny i arbeidslivet som betaler prisen, for det. 

Så hva tjener en møtebooker i Venezu? Det svarer vi gjerne på i hvert eneste kundemøte vi har!

Meld det på vårt nyhetsbrev her