SelgerbloggenRikitg-06

Nyheter

Har dere sett McDonalds siste reklamekampanje? Stjel våre ansatte??

 

Venezu er rekrutteringsspesialist for unge medarbeidere - McDonalds kopierer vår filosofi

Vi i Venezu ønsker Mac'ern velkommen etter! Dette nøyaktig det samme som jeg sa om våre flinke folk som sitter og jobber med Telemarketing i intervjuet med Finansavisen i september 2015: https://lnkd.in/gsfjAWV

"Dale er klar på at han ikke kan holde på dem i årevis, men sier han kan tilby dem et springbrett. - Jeg ønsker dem velkommen til å bli til de eller vi har funnet en ny jobb til dem, det er som ofte vi som gjør det" sa jeg til dem den gangen.

Bare til verdens mest verdifulle IT-selskap har vi i Venezu rekruttert mer enn 120 personer til i løpet av de siste seks-syv årene! Kontakt meg gjerne for å høre hva vi kan hjelpe dere med. Og ja; kanskje har jeg allerede den ressursen internt allerede!

Meld det på vårt nyhetsbrev her