Gratis kampanje til start-up!

De første telefonene jeg tok til potensielle kunder fra Venezu, angående våre markedsføringstjenester, gjorde jeg hjemme fra kjøkkenet mitt. Jeg snakket med seks bedrifter i løpet av en time og alle sa ja til å møte meg! Da tenkte jeg at «kanskje har jeg en forretningside som vil fungere her!» I månedsvis gikk jeg i møter og håpte på at noen også ville kjøpe og ikke bare snakke med meg.

For å gjøre en lang historie kort så gikk det seg til litt etter litt. Siden da har vi jobbet med tusenvis av B2B-kampanjer: vi gir råd om målgruppe, vi utformer budskapet, vi lager script, fanger opp trender, justerer budskapet underveis, vi setter opp møter og vi har generert for milliarder av kroner i omsetning for våre kunder. Jeg føler meg sikker på at det knapt er et annet selskap i Norge som har jobbet med så mange ulike B2B-kampanjer som vi har gjort over de 16 siste årene. Vi har jobbet med stort sett alt som er av verdens største IT-selskaper, og for bedrifter i en rekke andre bransjer - det er både krevende men samtidig utrolig givende å skape gode resultater. 

Men jeg har aldri glemt, og vil aldri gjøre det, hvor jeg kommer fra, hvor mye jobb jeg har lagt i det, alle søvnløse nettene, alle bekymringene men også all den glede det har gitt meg å bygge opp en bedrift fra grunnen av!

Derfor ønsker vi i Venezu å hjelpe en annen gründerbedrift som dere mener fortjener det! Vi har vårt eget opplegg for nystartede bedrifter og vil derfor gi bort rådgivning, ringegrunnlag og oppfølging i tillegg til en uke med en gratis telemarketingkampanje til en av de bedriftene som dere foreslår! Jeg oppfordrer dere derfor til å sende inn forslag – enten om du er gründeren selv, jobber i selskapet eller du kjenner noen som vi bør gi gratis drahjelp!

Tilbake til Bloggen

Relaterte Artikler

Leadership Weekly - Ledertrening & møtebooking henger sammen

  Leadership Weekly velger Venezu til møtebooking I 2015 startet Stian Jensvoll og Mats Kristensen...

Etter tusenvis av B2B-kampanjer – hvilke spørsmål får jeg oftest?

  Etter tusenvis av B2B-kampanjer – hvilke spørsmål får jeg oftest? I snart 20 år har Venezu gitt...

Råd fra pitch-ekspert:– Aldri ta et nei for et nei

Artikkelen er hentet fra Salg24.no (les den ogsåher)og var hovedsaken i nettavisen for Salg- og...